My Blog List

Thursday, February 16, 2017

ROTTERDAM ART FAIR 2017

Het is geen topjaar wat betreft vernieuwende of verrassende kunst. Opvallend zijn het grote aantal collages, waarvan de meeste erg voorspelbaar zijn. Daarnaast is er veel ' geometrisch' abstract: kleur, lijnen en vormen moeten de toeschouwer boeien. En dat lukt lang niet altijd. Het gebruik van gevonden materiaal zet door en levert weinig verrassende kunst op. Tenslotte is er een veelvuldig teruggrijpen op bestaande kunst door in de stijl van de grote meesters te werken of deze zelfs te kopie
ren.
Natuurlijk zijn er ook goede werken te zien, vaak van bekende kunstenaars als Hans Schuil, Thorsten Brinckmann en Jasper de Beijer. Zoro Feigl sluit daarbij aan en met zijn eerste werken op huiskamerformaat.


BERT BOOGAARD

ZORO FEIGL (alleen dit werk was nog niet verkocht, misschien omdat het verf lekte).

LOUIS REITH

FEMMY OTTEN

JASPER DE BEIJER

LANA MESIC TOWER I

MARIO DE BRANDERE

AUKJE KOKS
GEOFFREY DE BEER

JEROME TOURON

JESSICA BACKHAUS SHIFTING (FOTO)

MARGREET VAN BREEVOORT

ANYA JANSEN
CLAUDIA LARCHER kreeg van haar galerie de hele ruimte voor haar werk in de serie Baumeister.
Daarvoor gebruikt ze materiaal uit architectuurtijdschriften en bouwt daarmee  collages(3d), lampen en print er gordijnen mee.MOHAU MODISAKEN is een Zuid- Afrikaans fotograaf. Zijn werk viel ons al op tijdens een van de vorige Biennales. Dit jaar zal hij het paviljoen van zijn land in Venetie tot zijn beschikking krijgen.
We zijn er nu al naar uit.


ROBERT ZANDVLIET

JAN ROELAND


No comments: